home _section_ _

Bine ai venitpe Papusenia.ro

   Pentru noi, cei din spatele Pãpuşenia.ro, aceastã muncã de a crea pãpuşi, perne şi rucsãcei nu este doar atât – o muncã, ci şi un fel de a trãi şi experimenta bucuria tocmai prin ceea ce facem. 

   Este pasiune, dãruire, creativitate şi inspiraţie, toate acestea împletindu-se armonios cu scopul şi misiunea noastrã:

   Aceea de a dãrui o bucurie autenticã atât copiilor cât şi pãrinţilor. 🙂🤗💝

   Orice copil se vede ca fiind eroul/eroina propriei sale lumi, şi din acest motiv, când ei vãd cadoul personalizat cu numele lor pe el, pentru ei e ca şi cum acel erou/eroinã devin întruchiparea imaginaţiei lor. 

   Dintr-odatã, acel erou nu mai e doar în mintea lor ci e chiar acolo, aievea, devenit prietenul lor de joacã cel mai de încredere, prieten ce are acelaşi nume ca şi ei!

   Ca urmare, nu e de mirare cã nu vor sã se despartã de jucãria cea nouã, fie cã e vorba de o pãpusã, rucsãcel sau pernã personalizatã

   Iar pentru pãrinţi, bucuria aduce cu sine şi mulţumirea cãci îşi vãd copilul fericit, crescând frumos şi armonios. 

   De aceea pãrinţii ne iubesc şi au încredere în noi, încredere care face prezente şi alte emoţii pozitive dar pentru Pãpuşenia – de data aceasta. 

   Da, pentru noi, deoarece mulţumirea pãrinţilor e stimulul nostru în a continua aceastã muncã, în a deveni şi mai inovativi şi a ne întrece pe noi înşine în a livra excelenţã cu fiecare produs creat.

   Vã invitãm sã descoperiţi minunatele produse fãcute cu drag pentru cei mici!

   Pentru orice fel de întrebãri şi informaţii, ne puteţi suna sau scrie aici şi vã vom rãspunde în 24h.

   Creativitatea are un nume nou: Pãpuşenia.ro!

Ce spun clienții