Livrare

Livrarea se face prin Curierat Rapid cu firma parteneră.

Costul Livrării este de 20 lei pentru fiecare Comandă.

Termenul de finalizare al comenzii(din momentul în care faceți comanda și până aceasta va fi predată curierului) este de maxim 4 zile lucrătoare. De regulă, comenzile pleacă de la noi de pe o zi pe alta.

Curierul are obligația contractuală sa efectueze 2 încercări de Livrare, după care păstreaza coletul la Sediul Firmei de Curierat din localitatea dvs. timp de 4 zile lucrătoare pentru a fi ridicat.

Așadar, dacă nu sunteți la adresă în momentul în care vă contactează curierul, puteți solicita livrarea într-o altă zi în mod gratuit.

Retur

ATENȚIE: Conform art. 16 lit. c din Ordonanța de urgență nr. 34/2014 ce face referire la exceptări de la dreptul de retragere, în cazul în care Cumpărătorul optează pentru achiziționarea unor produse Personalizate în mod clar, confecționate după specificațiile indicate de către consumator (Cumpărător), produsele suferind astfel modificări la cererea Cumpărătorului, acesta acceptă faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

  • Coletele prezintă deteriorări severe;
  • Produsele au fost livrate / facturate greșit.
    Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.
  • Produsele prezintă defecte de fabricație;
    Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunța la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului cu Excepția Produselor Personalizate. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv Excepția Produselor Personalizate. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Cumpărătorului.
  • Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.

Formular de Retur